tipski projekt kuće
Projekt kuće 2201514
30.00EUR135.00EUR Select options

Projekt kuće 2201514

30.00EUR135.00EUR

Tipski projekt kuće / doma sadrži sljedeće karakteristike:

168 m2 (Pr+Pk) | 4 spavaće sobe | kuhinja i blagovaonica | dnevni boravak | WC | kupaona | garaža

 

Garantirano sigurna kupovina

Tipski projekt kuće VERZIJE:

  • PDF Verzija: Svi crteži i tekst u PDF Formatu. Tipski projekt spreman za download i printanje.
  • AutoCAD verzija: digitalni format projekta za daljnju obradu i izmjene. Direktan download tipskog projekta kuće
  • Tiskana verzija: Dostavljamo na vašu adresu tri tiskana, uvezena i pečatirana/potpisana idejna projekta odabrane tipske kuće

ARHITEKTONSKO RJEŠENJE: Tipski projekt kuće sa jednim stanom i pomoćnim prostorijama. Sve prostorije su projektirane u skladu sa funkcionalnim i prostornim zahtjevima budućih korisnika, međusobno povezanih adekvatnim komunikacijskim vezama, tako da čine zajedničku funkcionalnu cjelinu.

KONSTRUKCIJA: Objekt je projektiran sa masivnim konstruktivnim zidovima od opekarskih blokova zidanih u PCM. Projektom je predviđeno da vanjski zidovi budu zidani termo blokom Nexe TB-20(25), a pregradni zidovi Nexe TB-15.

Svi pregradni zidovi su obostrano žbukani sa provučenim AB serklažima visine 20 cm (25 cm) radi horizontalnog ukrućenja. Zidovi su u međusobnom sklopu sa AB seizmičkim stupovima i serklažima.

UNUTARNJA I VANJSKA OBRADA: svi u nutarnji zidovi su žbukani grubo i fino. U hodniku, kuhinji, wc-u i kupatilu predviđeno je oblaganje keramičkim pločicama zidova i podova. U ostalim prostorijama kao završna obrada poda predviđen je parket ili laminat po želji investitora. Sva vanjska stolarija je aluminijska ili PVC, ostakljena termo staklom, opremljena potrebnim okovima i bravama. Unutarnja stolarija je drvena, boje po izboru investitora. Na fasadnim zidovima tipski projekt kuće predviđena je Demit fasada, vrstu završnog sloja i boju određuje investitor. Krovni pokrivač je crijep Bramac, tip Klasic u boji opeke, oluci se rade od plastificiranog čeličnog lima.

IZOLACIJE: Ispod svih prostorija u prizemlju, mokrih čvorova, balkona na potkrovlju predviđena je HI i to sloj hladnog premaza i jedan sloj lepenke. Na krovu preko daščanog opšava također je predviđena HI i to paropropusnom-vodonepropusnom folijom. Ispod svih unutarnjih prostorija predviđen je sloj TI i to stiropor d=6cm i d=4cm, a u potkrovlju je predviđena TI stropova i kosina mineralnom vunom sa paronepropusnom folijom.

Dodatne informacije

Težina 1 kg
Dimenzije N/A
Verzija

PDF, Tiskano, Autocad